Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Hillerød

Forsikringsgodkendte sikkerhedslåse er din genvej til større tryghed og sikkerhed. Hvad enten det gælder hjemmet, virksomhed eller institution er sikkerhedslåse den optimale løsning. De forsikringsgodkendte låsesystemer er anerkendte blandt låsesmede, og formålet med dem er, ganske simpelt, at forhindre tyveri og indbrud. Ingen ønsker sig ubudne gæster. Vi tilbyder et stort udvalg af sikkerhedslåse og der findes med garanti, én som matcher dine behov.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Mange hjem i Danmark er ikke sikrede ordentligt. Slidte, gamle og svage låse er lykken for en indbrudstyv. Låsesmed Hillerød ønsker at bidrage til din tryghed, og vores anbefaling er klart, at få en proffessionel låsesmeds vurdering på dine låses status. Er de slidte, kan det betale sig, at udskifte dem med nye sikkerhedslåse.

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Et godt sted at begynde er ved at installere nye og effektive låse. Ofte kan det være smart, at installere mere end én lås. Det gør det nemlig meget sværere for indbrudstyven at tvinge døren op. Du kan derfor med fordel supplere din hoveddør med en ekstra lås.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Der er tre parametre man kan måle en god lås på. Kan den låses både indefra og udefra? Er den borebeskyttet? Har den høj kopieringssikkerhed og dirkesikkerhed? Vi hjælper dig, når du er på udkig efter en ny lås.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi kan snildt montere en sikkerhedslås på enten din terrassedør, dine vinduer eller døren til kælderen.